SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Årsta Fotbollsförening
Vår hemvist är stadsdelen Årsta mellan Gullmarsplan och Liljeholmen längs Årstavikens södra strand

Välkommen till F17

Vi vill bli fler!! 

Är du målvakt är du speciellt eftertraktad, men spelare sökes till alla positioner.

 

Årsta F17 söker motiverade spelare på alla positioner som vill träna och spela i en seriös verksamhet med tydliga och långsiktiga mål, där du får de nycklar som behövs för att ta nästa steg i 11v11 spelet. Vi har utbildade tränare med lång erfarenhet från flicksidan. 

 

Målsättningen är att bedriva verksamhet året runt med fokus på individuell spelarutveckling, där tonvikten läggs på tekniska detaljer för att höja nivån hos varje spelare. Vi vill vara ett alternativ i Söderort, Södermalm och övriga närområdetn till de spelare som brinner för sin fotboll, både på kort och lång sikt.

 

Våra träningar innehåller alltid skadeförebygande samt explosivitetsövningar som inslag i varje pass och under vinter förstärker vi med fys på gym. Målsättningen är att alltid erbjuda roliga och utvecklande träningar och att alltid i matchspel försöka vara modiga och spela ett rörligt och fartfyllt passningspel.

 

Vi kommer under säsonge delta i flera intressanta och utvecklande cuper.

2022 F17 SM Nationell serie

2023 F17 SM Nationell serie

 

Är du född 03-07 och nyfiken på att provspela eller ställa frågor om verksamheten kan du höra av dig till vår Huvudtränare Andreas.

 

Andreas Bengtzon

andreasbengtzon@gmail.com

073-1510901

 
Klubbsortiment
Bokningssida
Våra sponsorer