SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Årsta Fotbollsförening
Vår hemvist är stadsdelen Årsta mellan Gullmarsplan och Liljeholmen längs Årstavikens södra strand

Välkommen till Årsta FF Dam

Vi är ett härligt gäng som spelar fotboll för att det är roligt. Laget spelade starkt säsongen 2020 vilket tog oss till division 4 säsongen 2021. Vi hamnade tyvärr näst sist och därför spelar vi återigen i division 5 den kommande säsongen som blir vår sjätte säsong.

I nuläget är vi ca 20 spelare i truppen som är mellan 20-49 år. Men vi behöver så klart bli några till i truppen för att bli ett starkt gäng återigen. 

 

Är du intresserad av att vara en del av vårt gäng är du välkommen att ta kontakt med oss. Vi spelar fotboll för att det är roligt så alla är välkomna, men du ska ha spelat fotboll tidigare. 


Fyll i formuläret ovan "Ny spelare", så återkommer vi till dig

 

Sök på Facebook efter sidan "Årsta FF Damlag" för mer information.
Årsta FF DAM officiella Facebooksida

 

Via länken nedan kan du läsa om hur vårt lag bildades (via Tidningen Årsta/Enskede/Vantör)
Årsta har fått ett eget damlag - startar i div 5

Sista hemmamatchen för våren
2022-06-11 17:29

Den 19 juni är det dags för sista hemmamatchen för vårsäsongen. Kom ner och heja fram damerna till en seger! Vi välkomnar FoC Farsta till Årstagården, kl 19 kör vi igång!

 

Om du har funderat på att börja spela fotboll igen så är det hög tid att bestämma sig. Kom ner innan midsommar för att testa med oss. Vi vill bli några till i vårt härliga gäng välkommen!

Andra seriematchen för damlaget
2022-05-08 15:54

Ikväll är det dags igen för vår andra seriematch och till lika hemmamatch.

Efter förra helgens spelledighet då Grödinge dragit sig ur serien så ska vi nu möta Vendelsö IK som just nu ligger tvåa i serien.

 

Vi har hunnit träna ihop oss än mer och ska nu ta oss an ett gäng juniorer enligt våra källor, vi får se vad de kan bjuda på. Vi hoppas på bättre tur med domaren denna gången också.

 

Kom ner till Årstagårdens BP där vi hälsar Vendelsö IK välkomna till match kl 19.00.

Första seriematchen 24 april
2022-04-24 09:49
Lineup

Ikväll är det så äntligen dags för vår första seriematch, kom ner och heja på vårt nyskapade damlag men många nya härliga tillskott.

 

Vi har tidigare hunnit med 3 träningsmatcher som varit mot lag som spelar eller har spelat i div 4, dessa har varit rätt tuffa men en bra start för vårt nyskapade lag. Från tidigare säsonger så har vi tappat många spelare vilket gör att vi nu är ett relativt nytt lag som hunnit spela ihop oss och hitta varandra. Vi ser framemot denna säsong med vår nya tränare Niko som kommer med nya övningar och nya idéer vilket är ett härligt tillskott till laget.

 

Ikväll kl 19.00 så möter vi ett annat nytt lag som gör sin premiär i div 5 denna säsong, vi välkomnar FC Brandbergen till Årstagården.

 

Nu kör vi!!

Första träningsmatchen
2022-03-26 09:42

Den första träningsmatchen blev äntligen av i söndags, då spelade vi mot Norsborg FC i ett härligt vårväder. Underställen åkte av tidigt och alla spelare njöt av att vara ute i solen och äntligen få spela match. Vi var lite få till matchstart så vi fick låna en spelare så vi kunde spela 11-manna. Matchen var väldigt jämn till en början och båda lagen bjöd på fin fotboll. Vi släppte in något mål i första halvan av matchen sen lyckades vi också göra två fina mål av Fernanda men dessvärre så fick vi inte ihop försvaret i andra halvan av matchen. Tröttheten gjorde nog sitt och att det var första matchen tillsammans som lag. Det blev kanske lite väl många mål mot slutet men nu är vi igång.

Norsborg FC - Årsta FF 8-2

 

Nästa match redan nu på söndag på Nytorps Mosse

Första uteträningen
2022-03-09 18:26

Ikväll drar vi äntligen igång med våra uteträningar på Årstagårdens BP.

Solens strålar värmer skönt nu så här i början av mars och det spritter i benen som vill ut på den gröna mattan igen. Känner du av suget du med så kom ner och gör oss sällskap...

 

Vi välkomnar just nu nya spelare till truppen, är du intresserad av att prova med oss så hör av dig innan träningen och kom ner.

Vi samlas 20.15 på Årstagården, träningen drar igång 20.30 och vi slutar vid 21.30.

 

Anna

Kommande matcher
Spelade matcher
Sön 19/6 19:00
1 - 7  
Fre 3/6 20:00
4 - 0  
Sön 22/5 19:00
1 - 3  
Kommande aktiviteter
 
Klubbsortiment
Bokningssida
Våra sponsorer