SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Årsta Fotbollsförening
Vår hemvist är stadsdelen Årsta mellan Gullmarsplan och Liljeholmen längs Årstavikens södra strand

Hammarby TFF Herrfotboll
1 - 4
Årsta FF
Hammarby TFF Herrfotboll1 - 4Årsta FF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 07 maj, 17:30
Plats:Hammarby IP 1
Tävling:
Matchnummer: 000471032
Samling:16:00
Aktivitetsinfo: Obs!
Ta med röda och vita tröjorna
Svarta och vita strumpor.
Tung vinst på Hammarby IP
2023-05-09 12:35
Foto: Tina Trensmar

Vi åker till Hammarby IP och möter serieledarna HTFF med en skön och positiv känsla och en del revansch lusta från förra veckans onödiga poängtapp. 

 

Med det sagt så byggde vi upp en tro och vilja att presta absolut på topp, både individuellt och som lag. Vi ville stressa HTFF högt och vinna boll tidigt, dock så tog de tag i taktpinnen direkt och vi blev lite fega i delar av presspelet. Vilket gjorde att vi tappade ytor vi inte ville. HTFF hotade med diagonala spelvändingar på förra Årsta FF spelaren William. De kom runt på våran vänsterkant och skapade chanser genom sina diagonala spelvändingar. Men Ludvig i mål står för en riktigt bra halvlek, med flera kvalificerade räddningar. Dock på en hörna hamnar vi lite fel och HTFF kan göra 1-0. 

 

Dock så jobbar vi oss in i matchen något och börjar skapa chanser, dock inga 100%iga men det behövs inte då Natti från ingen vinkel alls rullar in 1-1 som står sig till halvtid. 

 

I andra så har respekten släppt något och vi får bättre kontroll och jämnar ut bollinnehavet något. Vi får också till fler spelvändningar och kommer med fart från yttre korridorerna som skapar en del problem för HTFF. Vi lyckas också ta ledningen med ett avslut utanför straffområdet. Men det så trummar vi på med fart i djupled och springer till oss 3 solklara straffar. Vi tillåter oss till och med att missa en av dem. 

 

En match som var en riktigt uppryckning i kvalité och inställning mot förra veckans match. Vi tar med oss andra halvlek där vi kollektivt och individuellt gör en riktigt bra insats och vi får bra betalt av arbetet vi lägger ner. Det finns en hög nivå av kvalité och inställning i laget. Nu är det enklaste gjort, nu måste vi ta emot nya utmaningar med samma inställning, kvalité och beslutsamhet som i helgens match. 

 

 

 

<< Tillbaka

 
 
Klubbsortiment
Sideline & Supporterkläder
Bokningssida
Våra sponsorer