SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Årsta Fotbollsförening
Vår hemvist är stadsdelen Årsta mellan Gullmarsplan och Liljeholmen längs Årstavikens södra strand

Årsta FF
4 - 4
IFK Tumba FK
Årsta FF4 - 4IFK Tumba FK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 30 april, 12:00
Plats:Mälarhöjdens IP 1
Tävling:
Matchnummer: 000471024
Samling:10:30
Aktivitetsinfo: Ta med båda färgerna på strumporna och båda tröjorna.
Delad pott
2023-05-01 22:54
Foto Tina Trensmar

En match vi vill glömma bort. En första halvlek där vi knappt tog ett steg rätt. Vi är sena i beslut och aktioner. Trots det tar vi ledningen genom ett av få bra anfall. Där efter så släpper vi matchen totalt och Tumba går upp i en 3-1 ledning. Individuella misstag och beslut som tillåter Tumba alldeles för enkelt få mål. Vår intensitet finns inte att hitta, trots det kvitterar och reducerar vi till 3-3 innan domaren blåser av första 45. En första halva där vi inte pressar, springer eller visar vilja. 

 

Vi gör några ändringar i andra och första 10-15 minuterna så ser vi struktur i anfallsspelet med bra vinklar och flyttar bollen mellan korridorerna.  Dock faller vi in i Tumbas stress och börjar spela rakt igen och det blir Hawaiifotboll av resten av matchen. Trots ostrukturerat spel så hittar vi ett fint instick och vi gör 4-3 med 15 minuter kvar.  Här tycker man att vi ska få lite energi men det kickar inte riktigt igång. I slutminuterna så får Tumba en frispark på egen planhalva som de lyfter in. Vi förlorar inte bara en utan tre situationer i vårt eget straffområde och de kan reducera till 4-4 som blir slutresultatet. Tumba gör allså ett straffmål och tre på fasta. Tre fasta situationer som vi måste ta större ansvar för. 


Tittar vi på statistiken så lever vi inte upp till vår normala standard. 

 

Vi lär oss av våra misstag och utvecklas. Om det hade varit lätt så hade det inte varit värt resan, det är vid motgångar som vi utvecklas. 

 

 

Stats  Årsta FF - IFK Tumba
Posession  43%  57%
Avslut mot mål  17  8
Passes completed  188  235
Possession minutes  17  13
Possession won  129  127

 

Spelar plus
+++ Diangelo 
++ Wik

 

Mål
Natanael ⚽️⚽️
Diangelo ⚽️
Tigran ⚽️

 

<< Tillbaka

 
 
Klubbsortiment
Sideline & Supporterkläder
Bokningssida
Våra sponsorer