SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Årsta Fotbollsförening
Vår hemvist är stadsdelen Årsta mellan Gullmarsplan och Liljeholmen längs Årstavikens södra strand

Turebergs IF
2 - 4
Årsta FF 1
Turebergs IF2 - 4Årsta FF 1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 12 juni, 16:00
Plats:Edsbergs Sportfält 3
Tävling:
Matchnummer: 158022131
Samling:14:45
Trupp:Arvid Nilheim
Axel Persson
David Petrovic
Diangelo Olmos
Felix Koski Wikström
Guus Huitzing
Hugo Hedengran
León Hellström
Ludvig Wentzel Lyckman
Max Söderström
Mikail Can
Natanael Gebremedhin
Neo Holmström
Samuel Harmon
William Loqvist
Yassin Brahim
Tuff måste match
2022-06-12 21:30
Foto: Mandy

Tureberg U16 - Årsta FF U16 2-4

 

Vi åker till Sollentuna för att spela mot Tureberg men när vi kommer fram så finns inga omklädningrum eller någon ledare. Kl 15 och en timme innan match så finns inga ledare att hitta. Vi väljer att gå till planen och hitta skugga för att byta om. Ingen optimal uppladdning, men vi jobbar med det vi får. 

När matchen väl börjar så tar vi tag i takt pinnen och äger boll och kommer  till bra lägen från vänsterkanten. I 22 minuten kommer William loss i yttre korridor och lobbar (inlägg?) seglar över målvakten, kyligt är ordet. 
Vi fortsätter att äga boll och styr matchen och i 33 minuten utökar vi till 2-0 av Dino genom ett fantastisk combination på vänsterkanten. 

Vår vana trogen så slappnar vi av och blir nonchalanta i våra aktioner och släpper in Tureberg i matchen genom ren slarv. 2-1 (45 min) på sista sparken och Tureberg får luft under vingarna. 

I andra kommer vi ut med energi igen och sätter bra och hög press. Matchen jämnar ut sig och Tureberg är inte ofarliga i sina omställningar, dock är det vi som gör  en bra omställning och bra andra löpning av Neo som skapar ett friläge. Neo gör absolut inga misstag och utökar ledningen till 3-1. Men Tureberg vill inte släppa matchen och gör 3-2 på en frispark där vi inte lyckas ta vår markering. 

 

Dock lyckas vi växla upp en växel iallafall och lyckas med att ställa frågor till deras duktiga ytterbackar som tillslut måste med oschyssta medel stoppa William, vilket gör att vi kan döda matchen från straffpunkten. Dock så går bollen utanför ramen och matchen lever. 
Men trots tung forcering av Tureberg så kämpar vi och gör en bra laginsats defensiv. I minut 86 får Leon en boll som han skarvar vidare till Dino som blir helt sopren (offside?) och Dino sätter punkt för matchen med 4-2. 

 

En tuff match i hög sommarvärme som vi lyckas med att vinna trots att vi inte hade power eller aggressivitet I vårt spel som vi kan och vill ha. Bortsett från sista kvarten i första halvan så gör vi en bra kämpainsats. När inte spelet sitter till 100% så måste man springa mer och ta fighten till den nivå man är på för tillfället. Det gör vi mycket bra i andra halvlek. 

 

+++ Ludde som håller oss kvar i matchen med några fina aktioner 

++ William som hotar och ställer frågor till motståndarens försvar konstant

+ Dino med sina två mål. 

 

 

<< Tillbaka

 
 
Klubbsortiment
Bokningssida
Våra sponsorer