SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Årsta Fotbollsförening
Vår hemvist är stadsdelen Årsta mellan Gullmarsplan och Liljeholmen längs Årstavikens södra strand

Årsta FF 1
3 - 2
FC Järfälla 1
Årsta FF 13 - 2FC Järfälla 1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 19 juni, 17:00
Plats:Årstagårdens BP 1
Tävling:
Matchnummer: 158022144
Samling:15:45
Trupp:Axel Persson
David Petrovic
Diangelo Olmos
Felix Koski Wikström
Guus Huitzing
Hugo Hedengran
Hugo Wik
León Hellström
Ludvig Wentzel Lyckman
Mikail Can
Morris Thomsen
Natanael Gebremedhin
Neo Holmström
Nils Håll
William Loqvist
Skön vinst
2022-06-20 12:45

Fler bilder (+9) >>
Foto: Mandy

En match där förutsättningarna inte var optimala för oss. Hela 6 spelare borta av olika anledningar. 3 spelare i truppen som var en bit från 100%. Detta gjorde att vi kastade om i positionerna. Att det skulle bli en jämn och tuff match visste vi om, det gällde att var påkopplade i 90 min. 

 

Vi tar också kommando i matchen och äger mycket boll. Vi hittar bra med ytor i spelyta 2 där vi kunde starta bra anfall. Vi vaskar fram några farliga chanser utan att lyckas sätta russinet i kassen. Men i minut 34 driver Felix bollen i yttre korridor och bryter in och lägger russinet behärskat i bortre hörnet och 1-0 är ett faktum. FC Järfälla är duktiga på omställningar och ställer konstant frågor i djupled. Men backlinjen och Hugo i mål gör det bra och framför allt Hugo som avväpnar Järfälla försök. 1-0 står sig halvleken ut. 

 

Andra halvlek starter domaren första med mycket boll för oss, utan att hitta den rätta kvalitén i avsluten. Det börja kännas som en match där vi var tvungna att arbeta hårdare än vad vi är vana vid, för att få med oss något ur situationerna. Som vanligt när man inte är riktigt fokuserad och inte sätter målchanserna så ger man motståndarna chansen att komma in i matchen. Vilket Järfälla också utnyttjar genom att göra både 1-1 och 1-2. Där och då verkar matchen glida oss ur händerna. Vi börjar spela lite rakare och lite mer desperat när vi jagar reducering. Forceringen ger resultat och efter en längre boll in boxen så är reduceringen faktum. 10 min senare hittar vi spelayta 2 där vi kan vända upp och lägga bollen i djupled och vi har vänt på steken och det står 3-2 på resultattavlan. 

 

Matchen slutat med att vi tar hem alla 3 pinnar. 

 

Matchen + + + går till hela laget som trots underläge visar karaktär och mod som gör att vi lyckas vända matchen till vår fördel. 

 

 

<< Tillbaka

 
 
Klubbsortiment
Bokningssida
Våra sponsorer